MALÁ PAŘÍŽ 2021

28.05.2021 15:07
BONUSOVÁ MALÁ PAŘÍŽ 10.10.
Poslední Malá Paříž letošního roku je tady. Jak jsme začali, tak i skončíme. Na střídačku Vám zahrají hudebníci, kteří vystupují či vystupovali na Lepších večerech a nebudu je tady všechny jmenovat. Když jsem s Malými Pařížemi letos začínal, tak jsem vůbec nevěděl, zda je bude možné pořádat. Proto jsem na tu první pozval lidi, u kterých jsem věděl, že je nijak neomezí, pokud bude nakonec akce zrušena. Nestalo se a dnešní Malá Paříž je takovým Malým poděkováním jim, všem partnerům a také Vám vše, kdo na naše akce chodíte.
 
MALÁ PAŘÍŽ 3.10.
15.00 - Nepitch band - Pavel Nepivoda je výborný zpěvák, hudebník a rozhodně i člověk. Krom toho, že je frontmanem The Boom (revival Beatles) a kytaristou ve skupině Houpací koně, občas si zahraje s kamarády i v uskupení Nepitch band.
16.00 - Wan men sonk - litvínovsko-teplická kapela s vlastní tvorbou není na hudebním poli žádným nováčkem. Svižná muzika s anglickými texty se opírá o profesionální úroveň každého jednotlivého člena. Pop-rock.
17.30 - Čistírna pokaždé jinak - teplická legendární kapela, u které si nemůžete být nikdy předem jisti, v jakém složení nastoupí, se i pro letošní rok stává posledním účinkujícím oficiálních Malých Paříží. Tím pádem si můžete být jisti výbornou zábavou, hudebním zážitkem a mejdanem po koncertě.
 
MALÁ PAŘÍŽ 26.9.
15.00 - ZUŠ Teplice – každoročně dáváme příležitost mladým zpěvákům z teplické (ale i z jiných) ZUŠ. A pravidelně se našich akcí účastní žáci a žákyně ze třídy paní učitelky Galiny Proklové.
16.00 – Stará škola unplugged – ústecká legenda v čele s kapelníkem Víťou Šteflem vznikla v r. 1983 a za dobu své existence odehrála bezpočet koncertů po celé ČR. Vydala celkem 10 alb, z nichž hned to první vydal kapele Petr Janda (Olympic). Je až s podivem, že tato parta je na Malých Pařížích nováčkem…
17.30 - Kateřina Špeciánová + Pavel Houfek - Pavel začíná mít přímo stáj velmi zajímavých mladých zpěvaček. Další z nich nám poprvé představí právě nyní.
18.30 – Grumpy O‘ Sheep – francouzská dvojice – kytarista/zpěvák a houslistka – Vás svou hudbou vezmou do irských hospod, dupavých melodií a Vy ucítíte chuť rašeliny a piva Guinness. Ačkoli jsou původem z jihovýchodní Francie - Belfort…
 
MALÁ PAŘÍŽ 19.9.
15.00 - Točílas - rocková legenda z Ústí nad Labem má své fanoušky po celém kraji. Rozhodně se nebudete nudit, vystoupení kapely jsou vždy zábavná na poslech i na pohled.
16.30 - Saiwala - hudební projekt Stanislava Stejskala, kytaristy, skladatele a zpěváka a dále učitele alikvótního zpěvu. Poměrně početná parta má svůj hlavní stan v Žatci a nedávno vydala CD Rainbow Garden Ball. Vyznačuje se pestrostí melodií a žánrově nezařaditelného celku. Určitě však staví na příjemných melodiích a stejně příjemných vokálech.
17.30 - Revival swing Praha - kapelník a trumpetista Antonín Šilhavý založil skupinu v r. 1979 a společně se svou manželkou, klavíristkou Jaroslavou jsou jejími členy od samého počátku. Repertoár kapely tvoří tradiční dixieland a také swing, boogie-wogie i mainstream.
19.00 – Šoulet - na stránkách této vynikající a svěží kapely najdete následující text : "Šoulet, toť zběsilá konfrontace blazeovaně umanuté klasické hudby s nejhorší tradicí české dechovky, mísící se s vůlgaritou a hrubostí toho nejzkaženějšího punku odlehčeného trampským sentimentem. To vše Šoulet interpretuje prostřednictvím nevýrazných a naprosto zaměnitelných nástrojů hoboje a fagotu, za pomoci artmických bicích nástrojů, strojově nepřesné tuby, bezkrevného a neslyšného ukulele a jen obtížně snesitelného kvílení houslí. Dohromady tak vzniká zcela tuctový styl zvaný polka-punk." Za sebe mohu říci jen to, že když jsem měl jednou možnost nechat si zahrát v rádiu jednu skladbu, vybral jsem si jednu od Šouletu.
 
MALÁ PAŘÍŽ 12.9.
15.00 – Václav Krahulík - vystudoval Konzervatoř Teplice ve třídě Jaroslava Čermáka a AMU ve třídě Pavla Štěpána. Stal se laureátem soutěží Fryderyka Chopina v Mariánských lázních (1983), Bedřicha smetany v Hradci Králové (1986) a Ludwiga van Beethovena v Hradci nad Moravicí (1989). Zde dostal cenu za nejlepší provedení soudobé skladby (Václav Krahulík – Sonata in Fis). V letech 1990 – 2003 působil na konzervatoři v Teplicích a od roku 1995 vyučuje na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.
16.00 – Prominent Bastard – ústecká kapela vznikla v r. 2019 a své první písně skládala v době, kdy začínala celosvětová pandemie. Naši návštěvníci tak budou jedni z prvních, kdo si budou moci naživo poslechnout jednoduché melodické linky a přímočaré kytary uskupení muzikantů, kteří, ač v nově vzniklé kapele, nejsou na hudebním poli žádnými nováčky.
17.00 – Tomáš Mauer a Ján – akordeonista a zpěvák. Letos jsem začal spolupracovat s několika dalšími pořadateli kulturních akcí a od jednoho z nich jsem dostal tento tip. Jedni z velmi mála vystupujících, které jsem před produkcí nikdy neslyšel. Balkánská a slovenská lidová hudba.
18.15 – Artmosféra - pop-rocková skupina z Lysé nad Labem vznikla v r. 2011. Má za sebou zajímavou spolupráci s Českou televizí (seriál Kukačky) i s televizí Seznam (projekt Srdcerváči). Mezi kmotry jejich CD "Červenej nos" patří i Ondřejové Soukup a Brzobohatý. Kapela úspěšně účinkovala na všech největších českých festivalech.
19.30 – Čardáš klaunů - hudební skupina z Jihlavy je neobvyklá tím, že v ní všichni čtyři muzikanti zpívají. Autorem většiny textů je skladatel, zpěvák a kytarista Martin Kučera. V dubnu 2019 kapela vydala své debutové album "Dvě tváře".
 
 
MALÁ PAŘÍŽ 5.9.
15.00 – Josef Svoboda – teplický kytarový samouk, který se vypracoval ve skvělého kytaristu. Velice příjemný člověk, s milým vystupováním a jen občasnou chutí zahrát veřejně . Tak jsem rád, že se to povedlo.
16.00 – Jarmila Valentová a Pavla Wasser – když spojí síly dvě učitelky klavíru, čekali byste, že budou hrát na klavír. To neplatí v případě, kdy se jedna z nich rozhodne, že začne zpívat a hraní na piáno by k tomu už nedala. Koncert postavený na písních Hany Hegerové slouží zároveň jako pocta této mimořádné osobnosti československé populární hudby.
17.00 – Eva Vargo – litvínovská písničkářka produkuje krásné melodie v příjemném přednesu. Vlastní tvorba této skladatelky, kytaristky, zpěvačky a cestovatelky patří rozhodně k tomu nejzajímavějšímu na české folkové scéně posledních let.
18.00 – Alex Glizé + Dita Holá – výtečný francouzský kytarista se svou neméně skvělou kolegyní, cellistkou Filharmonie Hradce Králové.
19.00 – Báry – kapela vznikla původně jako výhradně dívčí. Během let se zde vystřídalo mnoho muzikantů, ale základní image kapely - trojhlasný vokál, doprovázený akustickými nástroji, je stále stejný. Současná sestava je pětičlenná : Bára Vinická (kytara, zpěv), Lenka Jandová (housle a zpěv), Iveta Dolanová (basová kytara), Patrik Holeček (mandolína a zpěv). Kapela hraje převážně převzaté skladby s českými (často vlastními) texty a pokud bychom ji opravdu chtěli zaškatulkovat, hrají country, bluegrass a folk.
20.00 – Tribubu - živá show této trojice je nesmírně inspirující a dynamická. V kapele se sídlem v Německu hrají : Lucas (Španělsko - kytara, zpěv), Dani (Španělsko - percusse a zpěv) a Brahima (Pobřeží slonoviny - ballafon a djembe). Tuto trojici si rozhodně nenechte ujít, jedná se o jeden z vrcholů celé sezóny! Budete nadšeni jejich hudbou, která v sobě mísí prvky rumby, afrického beatu, country-folku a blues. A hlavně Vás roztančí. 
 
 
MALÁ PAŘÍŽ 29.8.
15.00 - Ukrutná veverka - teplická kapela, která se objevila na několika z prvních ročníků prošla za tu dobu několika personálními obměnami. Nyní se po letech vrací na místo, kde její kariéra v podstatě začínala.
16.00 - Don Tichot - hudební projekt nefolkového písničkáře Jiného Člověka a členů kapely Tydwa pohybující se na pomezí alternativního rocku, indie a post-punku s důrazem na reflexivně laděné texty s často existenciální tématikou.
18.00 - Potokap - slánská kapela s rozmanitým autorským repertoárem. Styl Potokapu asi nejlépe vystihuje hudební pojem indie-folk, nebo česky nezávislý folk. Kapela se ve své tvorbě, kromě folku, nechává ovlivňovat dalšími styly a využívá potenciálu i zkušeností svých členů z žánrů, jako jsou country, swing, punk, reggae, latina a další. Od konce roku 2017 hraje Potokap ve složení: 2 kytary, baskytara nebo kontrabas, bicí a samozřejmě zpěvy. V listopadu 2019 kapela vydala své debutové album “…v čem teď jedu!”
19.00 - Andrea Šulcová - umělkyně, která neustále překvapuje novými rozměry svých schopností. Výtečná flétnistka a saxofonistka žije od loňského roku v německých Drážďanech. Když k nám přijela poprvé, prezentovala se jako jazzová hudebnice, následně prošla artovou Vesnou, jejíž tvorba vychází z lidových písní a jež oslovila kupř. i Vojtu Dyka či švédskou Auroru. Zároveň zde dostala možnost spolupracovat s celou řadou kostýmních návrhářů, tanečníků, choreografů a dalších umělců, včetně hudebníků. Mezitím odjela studovat do Rakouska na jazzový institut v Grazu jako historicky první jazzová flétnistka, která tam kdy studovala. Od r. 2015 spolupracuje s mimořádným jazzovým uskupením Concept Art Orchestra, ve kterém je dnes nejen flétnistkou, ale i členkou managementu. Při studiu Konzervatoře Jaroslava Ježka vystudovala i Vysokou školu ekonomickou. Stihla toho tolik, že mi to přijde při jejím mládí nemožné. Nedávno natočila krásnou vlastní píseň jen za doprovodu našeho špičkového kontrabasisty Roberta Balzara (Dan Bárta a Robert Balzar trio). A stihla si i dva celé roky vážně zamarodit. K nám nyní přijede jako folková zpěvačka a kytaristka s vlastní tvorbou, kterou se chystá v příštím roce vydat na CD.
20.00 - Renata Bilač - žákyně zpěvačky Zdenky Trvalcové, která k nám pravidelně jezdí se svou skupinou VOILA a svými francouzskými šansony. Renata se svou učitelkou nechala natolik inspirovat, že momentálně žije v Francii a tento víkend je jediný, který tráví v Čechách. A přiveze s sebou francouzské písně.
 
MALÁ PAŘÍŽ 22.8.
15.00 - Michal Šnajdr - příjemná kytara hudebníka, který hraje na pódiích i na ulici. Prostě, kde se dá. Nečekejte písničky, ale pohodovou hudbu, která celé odpoledne nenásilně zahájí.
16.00 - Gejza Sendrei - známý teplický klavírista je sázkou na jistotu. Představovat jej jistě nemusím.
17.00 - Dan Reed - kamarád Justina Lavashe, rodák z Oregonu, odjel turné s Rolling Stones i Bon Jovi, má za sebou 5 veleúspěšných CD a co se týká světového povědomí, je rozhodně největší hvězdou, která na Malých Pařížích kdy vystoupila. Děkuji Justinovi za zprostředkování tohoto koncertu. Dan žije v Praze, kam se přestěhoval v r. 2011 a kde založil rodinu. Má za sebou mnohá koncertování a cestování po celém světě, stejně jako období klidu v tibetském klášteře. Jsem moc rád, že k nám tato zajímavá osobnost světové hudby přijede a určitě byste si jeho vystoupení neměli nechat ujít.
18.00 - 20 minutes - dvojčata, která se jmenují podle rozdílu v čase narození. Simona a Denisa Katzer vystupují na Malých Pařížích již poněkolikáté a musím přiznat, že velmi oceňuji jejich talent a také jejich postupnou cestu hudební kariérou. Nyní vydaly nové CD a písničky z něj Vám představí. Za mne výborná hudba s velkým potenciálem.
19.00 - Sabrage - pop-rocková formace z Pardubic přišla o svou nejvýraznější osobnost - zpěváka Juliána Záhorovského, který se opět vrátil na sólovou dráhu. Kapela v novém složení odehraje své první koncerty právě na našich akcích.
20.00 - Toska - svižné skáčko v podání severočeské kapely, v jejímž středu vynikají především obě ženy - zpěvačka Miri Holemá (RocOpera Praha) a trumpetistka Bára Kulasová - absolventka teplické konzeratoře.
 
MALÁ PAŘÍŽ 15.8.
15.00 - Jenmy - akustické duo, ve kterém Helena hraje na baskytaru a Jirka zpívá a hraje na kytaru. Folk.
16.00 - Vojnar family band - jeden táta a tři synové a společná láska k muzice. Folk, country, rock.
17.00 - Hanny band - děčínská zpěvačka a kytaristka Hanka Řánková se svou skupinou.
18.00 - U-style - převaha hudebníků z Děčínska je i u další účinkující kapely. Kapely, která je sázkou na jistotu. Country-rock.
19.00 - Gerald James Clark - jihoafrický zpěvák, kytarista a skladatel vystoupí letos na Malé Paříži podruhé. Jeho první vystoupení bylo ovlivněno deštěm a hvězdnými předskokany v podobě Horkýže Slíže. Určitě si na tohle vystoupení udělejte čas, opravdu stojí za to. G.J.Clark nahrál pět úspěšných alb, na nichž spolupracuje s předními jihoafrickými hudebníky. Album s názvem Black Water získalo velký mezinárodní ohlas a videoklip ke stejnojmenné písni byl nominován na evropskou cenu MTV. Se svou hudbou účinkoval na koncertech v šestnácti zemích světa. Clarkovou inspirací je dobrodružství, vášeň získaná na vlnách při surfování, nebo během jízdy na koni po jižní Africe. Na koncertě ho doprovází Jakub Hlobil, hybridní kytara (basa a kytara najednou) a Josef Hlobil - bicí nástroje.
 
MALÁ PAŘÍŽ 8.8.
15.00 - Schmutzige Mädchen - pianistka Terka Vrána Olšáková a zpěvačka Daniela Stroschneiderová tvoří základní kameny této teplické formace, která bude zřejmě obohacena o Strýčka Oziho a možná i někoho dalšího. Rádi dvěma maminkám zpestříme jejich mateřskou 
16.00 - Fridrich a Fridrich - ústecké trio představí novou zpěvačku - Zuzku Ulrichovou.
17.00 - Eliška Jirsová a Pavel Houfek - kytarista a zpěvák, kterého znáte především v duu s Káčou Rousovou tentokrát vyměnil svou tradiční kolegyni za zpívající tanečnici. A musím říci, že i ona má zajímavý hlas.
18.00 - Sissos - ČERSTVÉ VÍTĚZKY SOUTĚŽE INTERPORTA! Australské sesterské duo, v jehož tvorbě najdete prvky soulu, popu i folku se stalo v loňském roce jednoznačně nejmilejším překvapením. Letos si je rozhodně nenechte ujít. Jejich vystoupení jsou jednoduše milá.
19.00 - Martina a Kristina Barta - pravidelné účastnice našich akcí mají u nás mnoho fanoušků. A právem. Obě patří ve svém oboru mezi absolutní špičku. Top zpěv i top piáno. Jsem vděčný, že se u nás vždy rády zastaví.
20.00 - Bára Zmeková - éterická klavíristka a zpěvačka přijede tentokrát s celou kapelou. Za ty roky úplně poprvé...
 
 
MALÁ PAŘÍŽ 1.8.
15.00 - vystoupení školní skupiny ZUŠ F.L.Gassmanna v Mostě - Druhá lajna pod vedením kapelníka Ondřeje Rončka.
16.00 - módní přehlídka Mariky Drašarové
17.00 - Marlene Wilfing
 - rakouská skladatelka, multiinstrumentalistka a zpěvačka, žijící v Praze. Její hudba je směsicí indie, folku a popu a při svých vystoupeních používá looper, takže melodie jsou bohatší o vrstvené různé melodické linky. Na Malých Pařížích Vám ji představíme poprvé.
18.00 - Jokers - pětičlenná kytarovka z Prahy baví své posluchače hrátkami s rodným jazykem, žánrovou rozmanitostí a vokálními vícehlasy. Za dobu své existence vydala kapela 2 studiová CD.
19.00 - Circus Ponorka - oblíbená show jednočlenného orchestru v podání Honzy Ponocného, dvorního kytaristy Miro Žbirky, který má za sebou kupř. i písně k filmu Alice Nellis - Perfect Days. Jeho vystoupení na Malých Pařížích patří každoročně k nejnavštěvovanějším a nejoblíbenějším.
20.00 - Manu - pražská art-popová skupina, která si mezi našimi účinkujícími získala své pravidelné místo nejen svou hudbou, ale i příjemným vystupováním a každoročním zájmem o naše akce.
 
MALÁ PAŘÍŽ 25.7.
15.00 - Sára + Zbyněk - Zbyněk se vrátil k hraní na kytaru až po šedesátce. Sára je naopak mladičká zpěvačka. Nebýt Kavárny na ulici, asi bych je vůbec neslyšel. Ale líbili se mi moc a rád Vám je představím.
16.00 - Recovery - pamatuji si, že před několika lety jsem jel s Márou za bráchou na Berounku a tam v takové garáži, ze které udělali hospodu jsme hráli tak dlouho, až už jsme nemohli. V tu chvíli přišel mladý místní kuchtík z kuchyně v těch klasických kostkovaných kalhotech a půjčil si od nás kytaru. Zahrál set písniček od Kurta Cobaina tak, že nám oběma spadla brada. A nyní bude hrát na Malé Paříži se svou současnou kapelou.
17.00 - Gejza Sendrei - když nevíš co, dej tam Gejzu. Tím nikdy nic nezkazíš a ani není drahej...
18.00 - Artmosféra - pop-rocková kapela z Lysé nad Labem má na svém kontě několik ocenění v Českém Slavíku v kategorii Hvězda internetu. Jejich CD "Červenej nos" křtil Ondřej Soukup a Ondřej Brzobohatý. Kapela spolupracovala s televizí Seznam na projektu Srdcerváči a na svém kontě má hraní na několika největších českých hudebních festivalech.
19.00 - Gasoline Rainbow - jedenáctičlenná hard-funková kapela z Prahy. V arzenálu má dvě zpěvačky, pět dechařů a funkční rytmiku. Repertoár má složený z vlastních i převzatých skladeb. Tady se zvukař Jarda nebo Marek trochu zapotí, ale bude to stát za to!
20.00 - The Bladder Stones - tři skvělí hudebníci. Kytarista Tomáš Frolík studoval v Londýně a patří mezi nejtalentovanější kytaristy své generace u nás. Příležitostně doprovází Sabinu Křovákovou a věnuje se i svým dalším projektům kupř. s Gumou Kulhánkem či Michalem Němcem (Jablkoň). Baskytarista Johnny Judl natočil s Jablkoněm 11 CD a spolupracoval i s Už jsme doma a dalšími umělci. Michael Nosek pak patří mezi nejvšestrannější bubeníky u nás a má za sebou spolupráci s Janou Lotta, Beátou Hlavenkovou, Máriem Bihárim, Gabrielou Vermelho a dalšími.
 
VELKÁ MALÁ PAŘÍŽ 18.7.
Na počest legendárního setkání Beethovena, Goetheho a císařského průvodu nedaleko Zahradního domu v r. 1812.
Opět se jednou do roka pokusíme oživit celou Zámeckou zahradu. Tentokrát ve spolupráci s firmou Decathlon, která nám (Vám) zapůjčila celou řadu sportovního náčiní. A co jsme pro Vás připravili?
1. Scéna U opiček - Divadlo Studna z jihočeského Hosína u Hluboké nad Vltavou má pro Vás připraveny hrané pohádky pro děti, divadelní dílnu a spoustu her.
2. Výtvarná dílna Radky Müllerové - tradiční výtvarný work-shop inspirovaný japonskými způsoby umění.
3. Apollonův Altán - tradiční rytmický workshop pod vedením Tokhiho.
4. Prezentace sportovních oddílů - po celém parku si můžete vyzkoušet řadu sportovních odvětví pod vedením trenérů jednotlivých klubů.
5. Decathlon - můžete si vyzkoušet celou řadu sportů, potřeby jsou připraveny.
6. Malá Paříž je tu pro Vás každou neděli, vždy od 15.00 hod. Děkujeme všem partnerům za finanční podporu. Projekt je primárně financován Statutárním městem Teplice - děkujeme.
Program v Altánu u Zahradního domu :
15.00 - Black Sabáka
 - ústecká rocková parta ostřílených hudebníků. V čele je zpěvák Jan Domecký a zajímavostí je ženské obsazení za bicí soupravou (Ála Slámová). Dále skupinu tvoří kytaristé Vláďa Mžourek a Martin Černý a baskytarisa Tomáš Kříž.
16.00 - pěvecké vystoupení žákyň Anety Loskotové.
17.00 - Phil Shoenfelt - téměř sedmdesátiletá anglická hudební legenda. V r. 1979 se přestěhoval do USA, kdy založil skupinu Khmer Rouge. Několikrát se léčil ze závislosti na heroinu. Z této neblahé zkušenosti vznikla kniha - Feťácká láska. Po návratu do Anglie (1984) začal hrát sólová vystoupení s Nickem Cavem a Bad Seeds. Nedávno vystoupil na Lázeňské a jeho vystoupení byla natolik úspěšná, že jsme se rozhodli představit Phila i v Altánu.
18.00 - Pavel Petran a kapela - zástupce české folkové scény není na Malých Pařížích žádným nováčkem.
19.00 - Žofie Kabelková - i tato představitelka folku v minulosti na Malých Pařížích pravidelně vystupovala. její vystoupení mají v sobě hodně krásných melodií a pozitivní energie.
20.00 - Dobré ráno blues band - vynikající trojice v čele s americkým zpěvákem Brynnem Stephensem (foukací harmonika, zpěv, černý pásek v karate, učitel angličtiny). Na kytaru jej doprovází Vít Kopecký s vizáží distingovaného bankovního lupiče z 19. století. Třetím do party je Vláďa Sosna se svou valchou, ze které nespustíte oči. Špičková ukázka pravého amerického blues.
 
MALÁ PAŘÍŽ 11.7.
15.00 - Pěvecké vystoupení žáků sl. Anetty Loskotové.
16.00 - Starý časy - teplická rocková skupina hraje poprvé na Malé Paříži.
17.00 - Lunchbeat - kapela z Děčína, která v r. 2020 oslavila 30 let od výročí vzniku. hraje ve složení Jan Horčička-zpěv, ak.kytara, Libor Hančel.kytara, Slávek Benda-bicí, Tomáš Sadiv-basa. Lunchbeat hraje autorskou hudbu vycházející z blues, rocku, folku,
country.
18.00 - Idio Idio - ústecká punková kapela, která přes neustálé střídání bubeníků pořád udržuje svou kvalitu a jejich vystoupení jsou vždy nabitá energií.
19.30 - Horkýže Slíže - slovenská rocková skupina z Nitry, která má refrén silný jak hovado.
20.45 - Gerald James Clark (JAR) - uznávaný zpěvák a skladatel z Jihoafrické republiky. Jeho nejnovější album Afrocoustic je směsicí blues, country, rocku a folk rocku s kořeny v tradiční jihoafrické hudbě. Byl nominován na cenu SAMA (South African Music Awards) za nejlepší živá vystoupení a nekomerční multižánrovou hudbu. Ať už jste fanouškem blues, country, rocku nebo jazzu, hudba Geralda Clarka se vám bude líbit. Na koncertě ho doprovází Jakub Hlobil, hybridní kytara (basa a kytara najednou) a Josef Hlobil - bicí nástroje.
 
MALÁ PAŘÍŽ 4.7.
15.00 - Matěj Koudelka - mladý chomutovský písničkář s kytarou postupně přidává mezi covery i svou vlastní tvorbu. Rádi Vám ji představíme.
16.00 - Smyčcový kvartet Severočeské filharmonie - v loňském roce jsme se pokusili o pár akustických koncertů v Altánu, při kterých jsme spolupracovali s houslistou Zdeňkem Ferencem. Stejný člen Svč. filharmonie nacvičil se svými kolegy pásmo populárních melodií se smyčcovým kvartetem.
17.00 - Hadice - rockové covery teplické skupiny kolem zpěváka a kytaristy Jardy Štěpána.
18.00 - Stomp rock - smyčcový kvartet a bicí a jejich upravené rockové melodie.
19.00 - Náhodný výběr - pop-rocková kapela ze Soběslavi má za sebou 3 CD a více než 300 koncertních vystoupení.
20.00 - Čtyři z funku a Jazz - pětice kamarádů - profesionálních hudebníků s děčínskými kořeny uzavře další nedělní minifestival.
 
MALÁ PAŘÍŽ 27.6.
 
MALÁ PAŘÍŽ 20.6.
15.00 - ZUŠ Teplice - vystoupení pěvecké třídy paní uč. Galiny Proklové
16.00 - Naspěch - obnovená folková kapela Jardy Kuchaře z Teplic.
17.30 - Iva Šulcová + Tomáš Kostka - děčínské duo pravidelných účastníků. Výborná pianistka a neméně zdatný zpěvák a kytarista, jejichž produkce se na nedělní pohodové odpoledne náramně hodí.
18.45 - Public Fusion - parta teplických muzikantů, hrajících vlastní funky tvorbu je více než dobrá a vlastně moc nechápu, proč nejsou slavnější... Jsou výborní.
20.00 - Album - velmi kvalitní bluegrass z Chomutova v podání zkušených muzikantů má za sebou rozhodně stovky úspěšně odehraných koncertů. A na Malé Paříži budou poprvé.
 
MALÁ PAŘÍŽ 13.6.
15.00 - ZUŠ Teplice - vystoupí žáci pěvecké třídy paní uč. Xenie Podolchové.
16.00 - Penál - mostecká rocková skupina ostřílených hudebníků.
17.30 - Sarah and Adams - Šárka Adámková byla u nás vloni poprvé a jsem moc rád, že se jí u nás líbilo a pozvání na vystoupení přijala znovu.
19.00 - Žyhadloo - děčínská skupina, která si u nás vloni vyzkoušela pozici předkapely Wohnoutů.
20.00 - Tribubu - kapela, která k nám přijede z Německa je prvním letošním zahraničním hostem. Trio hudebníků je národnostně pestré (Pobřeží Slonoviny, Španělsko, Anglie) a stejně pestrá je jejich hudba.
 
MALÁ PAŘÍŽ 6.6.
15.00 - Molly the Bloom - Vláďa Dundr je severočeským příznivcům hudby známý především díky své coverové kapele Štíhlá koza. Nyní se představí s vlastní tvorbou s vlastními texty v angličtině.
16.00 - Pontiac - teplická legenda s frontmanem Ivošem Zgrochem. Country-rock.
17.30 - Jula Baroš kvartet - špičkový trumpetista spolupracoval ve své kariéře s nejznámějšími orchestry i umělci u nás i v zahraničí. Jazz.
19.00 - R.A.Š. - Radek Švejda je skvělý zpěvák i kytarista. Se svou skupinou Ferit hraje cover verze známých písní na prestižních akcích. Romantické akustické šmrdlání je jeho vlastním autorským projektem.
20.00 - Furyant - teplická skupina je složená ze samých výborných hudebníků a přežila i odchod svého pianisty Maritna Illeše. Má za sebou své první CD a pomalu si buduje svou síť posluchačů. Art-pop.
 
MALÁ PAŘÍŽ 30. 5.

15.00 - Gejza Sendrei - známý teplický pianista
16.00 - Justin Lavash - anglický kytarový mág s trvalým pobytem v Teplicích.
17.30 - Na3si - děčínsko-ústecká kapela - folk-rock.
19.00 - Wono sito sedne - parta muzikantů, mezi nimiž je i teplický bubeník Michal Martinec. Folk-rock.
20.00 - Pavel a Káča - dva hlasy, jedna kytara. Akustické duo.

 

MALÁ PAŘÍŽ 23. 5.

Plánovat jakoukoli kulturní akci je v dnešní době složité. První Malá Paříž letošního roku bude ve znamení účinkujících, kteří nejsou zdaleka. Vybral jsem víceméně všechny ty, kteří s námi spolupracují na Lepších večerech. Postupně se Vám všichni představí a vzhledem k tomu, kolik nás je, si myslím, že to nuda rozhodně nebude. Káča Rousová, Katka Kročilová, Kristýna Pištěková, Marek Lepší, Pavel Houfek, Gejza Sendrei, Pavel Košík Košumberský, Jakub Fojtík, Marek Mrvík, Samuel Němec a Jirka Straněk.